Нови серии хартии, ефектни опаковки и етикети от Европапир, представени с дизайн от ADV Agency ltd.

12 05 2017 гр. София, хотел ВЕГА,

Европапир, представи на специално събитие най-новите си ефектни продуктови серии, с дизайн разработен от Ей Ди Ви Ейджънси  на опаковки и етикети за вина.

Освен с графичен дизайн, ние можем да съдействаме на своите клиенти  и в сферата на предпечата и печата. Предлагаме дизайн и печат на богато портфолио от луксозни и качествени кутии, опаковки и етикети за комерсиални продукти - алкохолни и безалкохолни напитки, хранителни изделия, аксесоари и други. Стараем се да отговорим на всички клиентски очаквания от гледна точка на продажби и ценово позициониране.

Ей Ди Ви Ейджънси предлага  графичен дизайн на етикети / опаковки на продукти от търговската мрежа, изработени със следните ефектни хартии на Европапир:

Crush -

революционна екологична хартия от агро-промишлени отпадъци - царевица, цитрусови плодове, киви, маслини, бадеми, лешници и кафе. Приложения: луксозни опаковки, етикети, картички, визитки, брошури.

 

ColorStyle Smooth -

висококачествен картон с гладка повърхностна структура, който предлага добра печатаемост. Приложения: луксозни опаковки, календари, картички.

 

ColorStyle Leather - висококачествен картон, имитиращ кожа. Отличава се с добра издръжливост, пластичност и отлични печатаеми възможности. Приложения: опаковки, кутии, корици и твърди подвързии, календари и картички.

 

Via Liad -

има оребрена повърхностна структура и може да се комбинира с други колекции на VIA в различни проекти. Приложения: рекламни материали, пликове, годишни доклади, брошури и други корпоративни материали.

 

Via Linen -

колекция от хартия за писане, която се предлага с нова палитра от съвременни цветове. Приложения: рекламни материали, пликове, годишни доклади, брошури и други бизнес приложения.

 

Remake -

луксозна, рециклируема и 100% биоразграждаща се хартия с отлични резултати при печатане. Приложения - брошури, списания, опаковки и още.

Stone -

здрава и водоустойчива хартия с каменен ефект. Приложения: папки, бланки, визитки, пликове, сертификати, брошури, доклади, календари, покани.

 

Pur Coton -

100% памучна хартия с кадифена повърхност в 4 цвята (Cocaine, Smoke, Poudre-Noir, Absintje). Pur Coton е подходяща за ситопечат, офсетов печат и довършителни процеси, като топъл печат и преге.

 

Via Felt -

предлага се в екологични цветове с естествени примеси, изработени от рециклиран материал. Приложения: рекламни материали, пликове, годишни доклади, брошури и други корпоративни материали.

 

Twill -

висококачествена релефна хартия с двустранен ефект. Приложения: луксозни опаковки и картички.

 

Wood -

висококачественa хартия с повърхност, имитираща дървесина. Подходяща за както опаковъчни материали, така и за маркетингови материали за мебелната промишленост, луксозните козметични опаковки и др. Хартията може да се използва за производство на пликове, корици и пощенски картички.

 

Европапир за нас...

 

"Потърсихме помощта на Ей Ди Ви Ейджънси във връзка с едно специално събитие, което искахме да организираме. Необходим ни беше дизайн не етикети и кутии за вино, за да можем да го отпечатаме на наши дизайн хартии и да ги презентираме на винопроизводители. Нарекохме събитието “Wine & design”. Предложените визии трябваше да бъдат изключително прецизни, подходящи за фокус-групата на поканените, както и съвместими с условията на печат и характеристиките на хартиите - според техния цвят, гладкост или структура. Тази тежка задача възложихме на Ей Ди Ви Ейджънси и те ни изненадаха с изключително оригинални предложения. Свършиха задачата в срок, въпреки трудната координация между доставката на хартия, печата и довършителните работи. Препоръчвам ги като надежден и креативен партньор относно създаването на маркетингово творческо послание от всякакъв тип!"

 

Петя Василева-Иванова

Продуктов мениджър Дизайн хартии

 

Европапир България ЕООД

Member of Heinzel Group

© 2015 ADV Agency Ltd. All Rights Reserved.